Грейпфрут с меренгой

Грейпфрут разрежьте горизонтально так, чтобы одна часть каждого из них получилась немного больше. Ножом аккуратно срежьте мякоть, не повредив кожуру. Выньте мякоть и очистите от белых перепонок, соберите сок. Наполните мякотью с соком кожуру плодов. Белки взбейте, добавьте сахар и продолжайте взбивать до получения гладкой блестящей массы. Разложите белковую массу на грейпфруты и запекайте их под грилем в духовке, разгретой до 220*С-240*С минут 5-7, пока белок не станет коричневатым и не подсохнет.

Грейпфрут розовый 2 шт.Белки 2 шт.Сахар 100 г.

Время приготовления 25 минут. 2 порции.

Источник: videocooking.ru

15 КОММЕНТАРИИ

  1. whoah this weblog is wonderful i like reading your posts.

    Stay up the good work! You know, a lot of people are looking around
    for this information, you could help them greatly.

  2. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
    The sketch is tasteful, your authored material stylish.
    nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.

    unwell unquestionably come more formerly again since
    exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

  3. First off I want to say great blog! I had a quick
    question which I’d like to ask if you do not mind. I was
    interested to know how you center yourself and clear your head before writing.
    I’ve had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
    I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to
    15 minutes are generally lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips?
    Cheers!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

два × 5 =